DUI-LEG og VIRKE

Da jeg i år 2000 var militærnægter hos DUI-LEG og VIRKE designede jeg deres webside. Der var ikke mulighed for at lave serverside-kode, så der måtte tænkes alternativt. Der var dog mulighed for at integrere dele af siden med NET-Dialogs webdel; det er et FirstClass-system, som DUI benyttede sig af. Siden blev opbygget med rammer så der kunne indlejres sider fra NET-Dialog. Jeg fik gjort noget af websiden dynamisk, ved at lave en tilføjelse til deres medlemssystem, der var lavet i Access. Jeg lavede et modul der genererede html-filer for alle afdelinger, med informationer om hvem der er formand og kasserer. Sidst men ikke mindst uploadede modulet selv filerne via FTP.

DUI bruger ikke mit design mere, da de i hovedbestyrelsen fik bevilget penge til at få udviklet et mere dynamisk og nutidigt design. Deres nye side er baseret på typo3 CMS.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *