DSU Københavnskredsen

Siden jeg blev medlem af Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i 1996 har jeg haft flere forskellige poster i den sammenhæng. Fra 2001 til 2003 var jeg redaktør for DSU Københavns webside. I den periode tog jeg initiativ til at lave en ny og meget mere fleksibel webside. Den skulle være let at opdatere for alle i forretningsudvalget. Det mest centrale var artikler fra medlemsbladet FRIHED og aktivitetskalenderen. En postkort-funktion med DSU-plakater blev også tilført for måske at trække flere folk til.

Alle disse ting kom til at fungere, og jeg fik siden hen også rettet den til, så alle afdelingerne også kunne indskrive deres egne aktiviteter i kalenderen.

DSU København bruger i dag ikke længere mit design.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *