Så er det jul i bowlingland

I går var turen så kommet til afdelingens julefrokost på mit arbejde. Det var desværre rigtig mange der i år havde valgt ikke at tilmelde sig, så det blev ikke til den næsten traditionelle fest hos chefen i Sorø. I stedet drog vi til Bowlingcenteret i Ballerup, klar til at indtage rigelige mængder julemad, og få rørt bowling-musklerne lidt.

Maden var god, og der var meget af det. Alt hvad man kan forvente af en julebuffet. Jeg kan ikke huske om der var blodpølse og sylte, men i så fald hoppede jeg elegant over det. Ellers lykkedes det mig at nå bordet rundt og få smagt det hele. Snapsen måtte vi desværre se langt efter.

Vi havde reserveret bowlingbaner til to timer. Det var ganske underholdende. Og trods vores ringe præstation, lykkedes det vores bane at blive den bedste. Undervejs begyndte bowlingcenterets diskotek at spille op, og alt lys blev slukket til fordel for det fluocerende lys, der ellers er kendt fra toiletterne på hovedbanen. Der så ret sjovt ud, da vores hvide tøj og banerne lyste op. Jeg synes nedenstående billede er ret sjovt. Det er mig i midten.

Sjovt bowlinglys
(foto: Michael Lyngeled)

Da spilletiden var slut overtog vi fodboldbordet. Efter tre timers bordfodbold-turneringer lukkede vi festen. Trods mange anstrengelser lykkedes det mig ikke vinde nogen af turneringerne, men jeg kan jo altid leve højt på at det var min makkers skyld. :-)

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *