Smukt diNovo Media Desktop

I lørdags fik jeg det endeligt. Mit diNovo Media Desktop. Det er et keyboard og mus fra Logitech. Faktisk er det to keyboards, for det numeriske keyboard er adskilt fra det resterende. Det er rigtig flot design, og alle detaljer er i orden. Musen er optisk og genopladelig. Og så er det hele trådløst via Bluetooth.

Efter jeg med meget besvær har fået driverne til at virke, kører det hele som en leg. Media-keyboardet, som det numeriske keyboard hedder har flere funktioner. Ud over at kunne bruges som almindeligt numerisk tastatur, kan det pga. det lille display vise flere forskellige informationer. Når der er nogen der skriver til mig på Messenger, bipper det og teksten står i displayet. Når man afspiller musik i fx. Windows Media Player står kunstner og titel i displayet sammen med en indikation af hvor lang man er nået hen i nummeret. Det skulle også unne fortælle når man får nye mails. Ifølge dokumentationen virker det kun med Outlook Express, og det er heller ikke lykkedes mig at få det til at virke med Outlook. Til slut kan det også bruges som almindelig regnemaskine, hvor et tryk på Enter overfører resultatet til computerens clipboard.

Alle ekstra knapper på begge keyboards og mus kan nemt konfigureres i den medfølgende software. Efter jeg har fået dette fantastiske sæt er der nu kun to ting jeg mangler: En matchende sort fladskærm, og et Bluetooth headsæt til Skype.

Logitech diNovo Media Desktop 2.0

Jeg vil give produktet 4 ud af 5 stjerner. Det får kun fire, da jeg havde utrolig meget bøvl med driverne, og ikke kunne finde noget nummer til en dansk hotline.

Jeg fandt efter en søgning på nettet en masse fede billeder af diNovo’en. Prøv at se dem, og bestil så dit eget.

You may also like...

6 Responses

 1. Kasper siger:

  Fedt nok, Martin. Er totalt misundelig.

  Men hvor er din RSS-feed?

 2. Martin siger:

  Hej Kasper. Min RSS-feed kan findes ude i højre side.

 3. Peter siger:

  Ser godt nok super lækkert ud…

 4. Kasper siger:

  Er du stadig tilfreds med diNovo’en? Jeg skal have mig et ordentligt tastatur, og det ser jo ud til, at det stadig er top of the pops.

 5. Martin siger:

  Ja, det er stadig fedt.

  Men hvis jeg skal fremhæve de negative sider, så er der da bestemt også ting der kunne være bedre:

  Det er kun det rigtige keyboard der har støtteben, så hvis man bruger dem er de to keyboards ikke lige høje; desuden kunne det være smart, hvis de to keyboards kunne klikkes sammen.

  Tasterne er flade ligesom på et laptop-tastatur, så det skal man lige vænne sig til.

  Efter en genstart skaber den først forbindelsen til musen og keyboard når man begynder at bruge dem, så de første taste-tryk kommer på skærmen med en smugle forsinkelse (jeg kan nå skrive mit log in-kodeord inden det bliver vist på skærmen).

  Og hvis man ikke har brug for bluetooth eller ens computer har det i forvejen – så er det lidt dumt at man skal betale ekstra for en bluetooth hub.

  Men jeg har fundet et keyboard på nettet der er endnu sejere – måske skulle jeg blogge lidt om det.

 6. Martin siger:

  Logitech er kommet med et nyt diNovo keyboard – dinovo Edge. Det er godt nok tyndt, men det er ikke noget der ellers frister mig. Jeg er ganske tilfreds med mit nuværende keyboard. http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=12339

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *