Annette Aare

Min fars kone, Annette, arrangerer ture og holder foredrag. Foruden dette er hun også billedkunstner. Da hun spurgte mig om jeg ville hjælpe hende med at lave en webside, hvor hun kunne annoncer sine ture, og vise nogle af sine kunstværker frem, sagde jeg naturligvis ja.

Indholdet på siden – både tekst og lister – kan Annette selv opdatere via browseren. Det er vigtigt for mig, når jeg laver websider, at så meget som mulig kan ændres direkte af sidens “ejer”.

Resultatet kan ses på annetteaare.dk.

You may also like...

2 Responses

 1. Martin siger:

  Hej Leif.

  Selvfølgelig har Annette en email-adresse.
  Du kan finde den på hendes webside under “Kontakt”.

  Mvh. Martin.

 2. Leif siger:

  Et spørgsmål ??
  Har Annette Aare ikke en mailadresse ???

  Spørger Leif Nielsen ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *