Det er ikke så ringe endda

Vi har længe snakket om det, og endelig blev det til noget. I lørdags var Katrine og jeg hos guldsmeden for at hente vores ringe. Nu bliver det sjovt at vise dem til familien i julen. Hvor lang tid mon der går før de opdager dem? :-)

Der er nogen der siger at man skal giftes inden for et år efter man er blevet forlovet. Jeg kender ikke alle reglerne, så jeg skal ikke kunne sige om det forholder sig sådan :-). Men når vi engang fået lagt planer i den retning, skal jeg nok skrive mere her på siden.

Forlovelsesringe (lukket æske)  Forlovelsesringe (åben æske)

You may also like...

2 Responses

  1. Kasper siger:

    Tillykke med det, Martin – og Katrine.

  2. Martin siger:

    Lidt statistik.
    Juleaften hos Katrines mor tog det 1/2 time før de opdagede ringene. Juledag hos min far tog det 4 timer før de opdagede dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *