Ost og rødvin på 2. sal

I fredags havde vi en lille fest i vores lejlighed. Det lykkedes os at presse sytten personer ind på de 17,5 m2 i vores stue. Menuen stod på diverse ost og pålæg, og masser af rødvin. Katrine havde aften i forvejen rullet 130 cocktail-pølser med bacon. Det var aftens hit.

Rødvinsfest

Flere af gæsterne havde fået den opfattelse at det var en forlovelsesfest, så der var skam også tale. Katrines fætter, Lars, bød mig hjertelig velkommen i familien. Hvis jeg havde talen på bånd ville jeg lægge den op her, for det var ganske underholdende. Men det har jeg desværre ikke, hvilket Lars sikkert er pænt tilfreds med.

Der var desværre først senere på aften af jeg kom i tanke om at vores kamera kunne optage små filmklip. Men dette klip bevidner om stemningen langt over midnat: Feststemning til rødvinsfest

Og det er bestemt ikke sidste gang vi inviterer på ost og rødvin…

You may also like...

2 Responses

  1. Bo siger:

    Jeg glæder mig allerede til næste gang…

    Bo Jørgensen

  2. Peter siger:

    Hvor er Palm’en :-)

    Tak for sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *