Et Smash! hit til hyggeaftenen.

Vi har lige været på ferie i Norge. Det er ikke så meget det jeg vil berette om; men det at jeg i Norge fik øjnene op for verdens bedste hygge-snack. Den norske slik-fabrikant Nidar har siden 80’erne haft et produkt der heder Smash!. Det er traditionelle Bugles snacks overtrukket med chokolade. Mums siger jeg bare.

Smash! forside Smash! bagside

Efter en lille søgning på nettet fandt jeg en norsk reklamefilm for Smash! på Nidars webside; den er ganske morsom. Den kan findes ved at følge her: Smash!’ webside

Er der nogen der ved om man noget sted kan købe Smash! i Danmark? Så må I meget gerne skrive. Måske skulle man overveje at blive dansk grossist. :-)

You may also like...

5 Responses

 1. Ronson siger:

  Yay! Et link til chipsguiden.dk!

 2. Martin siger:

  Jeg fandt et link til en fyr der selv har prøvet at lave Smash!. Desværre har han aldrig hørt om Smash, og tror det er en idé han selv har fået. Trist. http://cruftbox.com/blog/archives/000778.html

 3. Martin siger:

  Jeg har kikket på juleopskrifter på Kvicklys webside. Her har de en opskrift på hvordan man selv lave disse chokolade-chips. Måske skulle man skrive til dem og forslå at de begynder at føre Smash, når de nu her til jul har startet en ny trend i Danmark.

 4. Martin siger:

  I midten af december skrev jeg så til Kvickly, og opfordrede dem til at føre Smash!, nu de på deres julesider havde vist hvordan man selv lavede dem.

  Jeg har nu endelig fået svar fra dem; og det er da ikke helt afvisende:

  Hej Martin

  Tak for din mail. Jeg kender desværre ikke produktet, men det lyder interessant. Jeg vil derfor kontakte Nidar for at vurdere produktet nærmere.

  Yours sincerely / Med venlig hilsen

  Peer Wejse
  Junior kategorichef
  __________________
  Coop Danmark
  Food

 1. 22. maj 2015

  […] Jeg kan godt lide når klassiske produkter udkommer i nye udgaver eller variationer. Jeg tænker specifikt på fødevarer, og måske mest over i den søde ende: Der er masser af eksempler. Hvis man skulle nævne nogen, kunne det være: Twix med hvid chokolade, Guldkarameller som bar, Blå Pepsi cola, Cocio med vanilje-smag. Yankie Coco Bar, Cherry Coke, Gajol som shots, små Skildpader, og Bugles med chokoladeovertræk. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *