Film uden grænser

I en måned har jeg nu været tilmeldt Nolimits.tv

Det er en slags videobutik på internettet. Man angiver en lang liste over film man gerne vil se, på deres webside. Derefter får man tilsendt den første ledige film på listen. Når man så sender den retur, får man den næste ledige film tilsendt. Og sådan fortsætter det.

Nolimits.tv logo

Man kan, alt efter hvor meget man vil betale om måneden, have 1, 2 eller 3 film i cyklusen. Jeg har nøjedes med én og i løbet af den sidste måned har jeg set følgende 9 film:

The Stepford Wives, Man on Fire, X-Men 2, Mindhunters, Alexander, The Terminal, The Manchurian Candidate, Decoys og Cubic.

Hvis man godt kan lide at se film, kan jeg varmt anbefale denne ordning.

fredag, oktober 14, 2005
Ja, man får knapt nok lagt noget på sin blog, før informationerne er forældede. Ca. en uge efter at jeg skrev dette indlæg har Nolimits.Tv ændret deres abonnementer. Nu er der kun et abonnement, hvor man dog får en cyklus på fire film. Man sender to film ind af gangen; så man altså hele tiden har to hjemme.

søndag, april 30, 2006
Siden den (i mit tilfælde) 10. april 2006 har Nolimits.tv ikke sendt nye film til sine kunder, og svarer heller ikke på henvendelser til kundeservice. Om de er gået konkurs ved jeg ikke, men det virker sådan. Jeg har derfor valgt at skifte til LOVEFiLM.dk. Hvis du vil tilmelde dig hos dem, kan du bruge denne gavekode: 65764.

You may also like...

5 Responses

 1. Kasper siger:

  Har du overvejet noget TV2 Film (Sputnik), DB eller lign. net-tjenester? Det der med film med posten er da gammeldags og analogt.

 2. Martin siger:

  Hej Kasper. Det er sjovt at du nævner TV2. For konceptet bag Nolimits.Tv er det samme som bag bl.a. Zulu Filmklub (filmklub.tv2.dk). Jeg sammenlignede faktisk disse to tjenester og fandt at Nolimits.Tv bedst passede til mit behov. Hos TV2 kan man kun vælge mellem at leje 4 film på én måned, eller en cyklus på 2 dvder. Hos Nolimits.Tv kan man vælge en cyklus på 1, 2 eller 3 film. Angående Sputnik (eller sf-anytime) så synes jeg det er for besværligt at skulle til at sætte sin computer til sit fjernsyn, bare for at se en film. Men når min DVD-afspiller engang selv kan klare det, så kan vi snakke om det. :-) Den klarer jo pt. fint netradio.

 3. Anonymous siger:

  Hej Martin, firmaet bag Zulu Filmklub er Digitarian, som nu er blevet opkøbt det britiske selskab Lovefilm. Digitarian har altså bare en frontend hos TV2, og TV2 får vel så en eller anden bonus for de kunder der tilmelder sig via deres side. Nolimits.tv har indgået et tilsvarende samarbejde med Jubii A/S som du kan finde på . Der er ikke nogen forskel i servicen om du er hos Jubii og Nolimits.tv og filmene bliver da også sendt fra Nolimits.tv A/S i Vedbæk. Et sidste firma der også tilbyder denne form for filmudlejning er lejdvdfilm.dk, men de er så lidt bagud med kalenderen idet man ikke kan leje dvder der er under 2 måneder gamle…

 4. Anonymous siger:

  Måske skulle du ikke reklamere så meget for nolimits tv mere. Firmaet er åbenbart gået konkurs og sender derfor ikke nye film til medlemmerne mere. De svarer heller ikke mere på kundernes henvendelser og som det ser ud til, løber de sikkert også med kundernes penge. Jeg har indbetalt senest den 30. marts og har intet hørt fra dem siden den 11. april, …såååå

 5. Martin siger:

  Hej Anonymous (sjovt navn?). Tja, man bladrer jo ikke tilbage og retter i sin dagbog, når verden ændrer sig. Men det kan da godt være jeg skal smide en note på. Jeg har selv været meget glad for Nolimits.tv og er ked af at de er stoppet på den måde, uden at orientere deres kunder. Jeg har selv meddelt, at jeg ikke vil fortsætte som kunde hos dem. Og så har jeg skiftet til http://www.lovefilm.dk