Så flytter vi mod Nord

Vi har længe ledt efter et rummelig hus, med en lille praktisk have. Og det har vi så langt om længe fundet. Derfor overtager vi den 18. januar 2006 vores lille drømmehus i Kregme, Nordsjælland. Vi har desværre ikke billeder af huset, ellers havde jeg også pralet med dem her.

DanBolig nyhed

Men når man køber hus må man jo også hellere sælge sin lejlighed. Derfor er den også ved at blive solgt. Hvis der er nogen der vil kikke nærmere på vores lejlighed, kan salgsopstillingen findes hos DanBolig.

You may also like...

1 Response

 1. Torben siger:

  Hej nygifte!

  Tillykke med bryluppet – og med jeres nye landlige omgivelser…

  Husk lige at rette på jeres blogs og andet – at I ikke længere har til huse i Valby -:)

  Vi ses en dag.

  Venlig hilsen
  Torben Borre Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *