Gratis dvd-film i en måned

LoveFilm.dk

Nu skal denne blog jo ikke gå hen og blive til en ren reklamesøjle, men som nogle sikkert tidligere har læst er jeg medlem af en internet-dvdudlejnings-klub.

Jeg har idag modtaget en mail fra dem med et sommer-tilbud fra LoveFilm. Måske er det nogle der er interesseret.

Solskinsvejret gør os glade og vi lancerer nu et super sommer tilbud, til dig og dine venner.

Når du anbefaler dine venner får de:
1 måneds gratis DVD-leje PLUS en valgfri gratis DVD.

Når vi siger gratis kommer der ingen ekstra gebyr. De betaler 0,- !

Din kode er 65764 – skynd dig at give den videre til dine venner.

Tilbudet gælder kun for bestillinger pr. betalingskort, og selvfølgelig kun for nye kunder. De skriver ikke hvor længe tilbudet gælder, så hvis du vil benytte dig af tilbudet, så skynd dig hellere.

Indtast 65764 i feltet “gavekode” på forsiden af http://www.lovefilm.dk/ og du er godt i gang.

You may also like...

2 Responses

  1. Martin siger:

    Jeg har i dag modtaget en e-mail fra LoveFilm om at venner der tilmelder sig med min kode, udover de 14 dage gratis (ja – det er åbenbart blevet sat ned fra 1 måned til 2 uger), også får en biograf-billet. Der står som altid ikke hvor længe kampagnen kører. Gavekoden er stadig: 65764.

  2. Martin siger:

    Da jeg syntes at LoveFilm var blevet for lang til om at sende nye film – og jeg samtidigt ikke syntes jeg fik til til at se filmene når endelig havde dem hjemme, har jag valgt at opsige mit abonnement. Så min “gavekode” kan ikke bruges mere. Men tak til alle dem der har brugt den i løbet af det sidste års tid.