Weird Al: “Straight Outta Lynwood”

Cover: Straight Outta LynwoodSå er der endelig nyt fra “Weird Al” Yankovic.
Hans kommende album Straight Outta Lynwood er på gaden den 26. september.

Jeg er spændt på, hvad han denne gang har fundet på.

Den kan allerede forudbestilles hos Amazon, men jeg har desærre ikke fundet nogen steder man kan forudbestille den herhjemme.

You may also like...

7 Responses

 1. Martin siger:

  Jeg har forespurgt mig hos Axel Music, om det var muligt at forudbestille den hos dem. Her er så svaret jeg har fået fra dem.

  Jeg ville gerne oprette den men vi har ingenting fået af materiale på den og selskabet kender ikke noget til den. Men sådan er det ret ofte herhjemme fordi vi ikke er så hurtige. Men hold øje med vores side, vi opretter den når vi har fået noget materiale.

  Så man må nok bare vente ….

 2. Martin siger:

  Weird Al har lagt den første single “Don’t download this song” til fri/gratis download på websiden http://www.dontdownloadthissong.com – det er da lidt morsomt.

 3. Emil siger:

  Det er muligt at finde 3 nye singles på nettet. http://www.myspace.com/weirdal har “Don’t Download This Song”

  De to andre er Canadian Idiot (parodi af Green Day’s American Idiot) og White and Nerdy (parodi af Chamillionaire’s Dirty)

  De to sidste er mindre officielle/mere ulovlige men de kan godt findes hvis man leder længe nok.

 4. Martin siger:

  Hej Emil. Jeg synes faktisk “Don’t Download This Song” er lidt dårlig. Slet ikke i klasse med hvad han plejer at lave. De sidste to sange du nævner må jeg desværre vente med at høre til CD’en ligger og snurrer i mit anlæg. Men der er jo heller ikke så lang tid igen. Jeg har dog ikke fået den bestilt endnu … jeg venter stadig på at der er en dansk webbutik man kan bestille den igennem.

 5. Emil siger:

  Inde på Chamillionaire’s myspace kan man nu høre White and Nerdy.
  http://www.myspace.com/chamillionaire

 6. Martin siger:

  I mangel af danske webbutikker, hvor man kan bestille albummet har jeg nu bestilt den på Amazon. Så jeg får den nok om et par måneder, hvis Amazon er lige så hurtige som de var sidst jeg brugte dem.

 7. Martin siger:

  Man kan også nu også se videoen til “White and Nerdy”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *