Klassikere i ny udgave

Jeg kan godt lide når klassiske produkter udkommer i nye udgaver eller variationer. Jeg tænker specifikt på fødevarer, og måske mest over i den søde ende: Der er masser af eksempler. Hvis man skulle nævne nogen, kunne det være: Twix med hvid chokolade, Guldkarameller som bar, Blå Pepsi cola, Cocio med vanilje-smag. Yankie Coco Bar, Cherry Coke, Gajol som shots, små Skildpader, og Bugles med chokoladeovertræk.

Det er langfra dem alle der smager godt, og mange af disse produkter forsvinder også igen efter en kort markedsførings kampagne. Men flere af dem bliver, og ender selv som klassikere, som for eksempel den røde Bounty med mørk chokolade.

Flødeboller med jorbærguf

I dag – måske noget sent – opdagede jeg så SAMBA’s sommernyhed – Jordbær-flødeboller. Det må være et af de nyeste skud på stammen. Gode klassiske flødeboller, med jordbær-guf indeni. Den jordbærguf man ellers plejer at få klasket ud over sin kæmpe isvaffel, inden man kan nå at råbe STOP!.

Fantastisk gode er de ikke – men de skal have point for at forny en klassiker. Klassikeren vil dog stadig få flest point hos mig. Og krydret med lidt kokos på toppen – så når den toppen af skalaen.

Jeg ser allerede frem til den næste nye klassiker …

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *