Richard Zedalius: Den jeg elsker

I fredags sad jeg og så satire-aften på DR2. Fantastisk koncept. Her viste de et gensyn med en række Gramsespektrum-videoer, i anledningen af DR2’s 10 års jubilæum.

De fleste af deres indlæg er kanon-sjove. Især Akva og Richard Zedalius. Sidstnævnte er en kunstner der udgiver albums med genindspilninger af andres store numre. Nogen vil mene han ikke kan synge; andre at han er hylende sjov.

Men jeg kom til at huske en musikvideo Gramsespektrum lavede til Humor mod AIDS for nogle år siden. Her gæsteoptrådte Richard Zedalius på den den gamle AIDS-kampagnesang “Den jeg elsker”. Det var rigtig stor humor!

Richard Zedalius

Man kan desværre ikke finde den under Gramsespektrum på DR’s webside, men heldigvis findes den stadig på websiden for Humor mod AIDS.

You may also like...

1 Response

  1. Peter siger:

    Hej, jeg elsker dig. Men LOL hvor er du noob. WTF jeg slagter dig Richard!!!

    – Beefness of doom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *