Bye bye, Schumacher…

I dag – efter et fantastisk løb – meddelte Michael Schumacher at han efter denne sæson stopper i Formel 1. En trist men også meget realistisk udmelding. Hellere stoppe på toppen, hvor alle spørger “Hvorfor stopper du?”, end vente til det går ned af bakke og alle spørger “Hvorfor stoppede du ikke?”.

Der er ingen tvivl om at Schumacher er historiens bedste raserkører. Derfor fortjener han al anderkendelse. Med tre løb løb til bage af sæsonen og karrieren, og med kun to point op til Fernando Alonso, ser det virkelig ud som om han kan slutte af med endnu en verdensmester-titel. Hvilken afslutning ville være bedre?

Jeg har fundet en hyldest-video til Schumacher fra den tyske TV-station RTL. Den er godt nok af en lidt ældre dato, men mon ikke der vil komme mange flere at den slags i TV og på nettet i den kommende tid.

[youtube]hGVv85yocgw[/youtube]

You may also like...

4 Responses

 1. Martin siger:

  Nu skal vi på søndag se hvordan det videre går for Schumacher. Jeg glæder mig…

 2. Martin siger:

  Tja. I dag gik det så ikke så godt. I det sidste løb skal Schumacher ende som nr. 1, mens Alonso skal slutte uden for point, hvis verdens bedste F1-pilot skal løbe med verdensmesterskabet 2006. Det er nok ikke ret sandsynligt – men man har da lov at håbe.

 3. Martin siger:

  Jeg fandt lige et manipuleret billede af Kimi Raikkonen i en Ferrari-dragt. Det klæder ham bestemt. Jeg glæder mig allerede til at se ham køre i en rigtig bil til næste år.

 4. Esben siger:

  Jeg syntes ikke rigtig de kunne få spændt elastikken i de to Fiat’er i søndags…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *