Sudoku på internettet

Siden jeg for første gang prøvede at løse en Sudoku, har jeg været bidt af det. Ikke på sådan en gal måde, hvor alt min tid er blevet brugt på det. Men jeg synes da det er sjovt at løse dagens Sudoku i Urban i toget på vej til arbejde.

For et stykke tid siden begyndte jeg at overveje om man selv kunne lave et internet-baseret sudoku-spil. Denne tanke er endt ud i, at mit lille projekt i dag er færdigt. Jeg har fået lavet mig en Sudoku-side. Den kan findes her:

 • www.websudoku.dk

Kender du nogen der er sudoku-freaks, må du meget gerne sende adressen videre til dem.

Selv om siden er færdig nu, kan den selvfølgelig sagtens forbedres, så hvis du har nogle gode idéer så skriv en kommentar her på bloggen.

You may also like...

6 Responses

 1. Sejt, at du kan lave sådan noget. Totalt fedt. Du må da kunne tjene lidt penge på det talent. Kan det afvikles på en Pocket PC? Så vil jeg gerne omtale det på PocketFreak.dk :-)

 2. Martin siger:

  En Pocket PC? Det ved jeg ikke – jeg har ikke sådan noget nymodens og smart noget (Havde dog engang en Everex Freestyle med sort/hvid skærm og Windows CE). Men kender du til en Pocket PC emulator eller ligende hvor jeg kan teste det af i. Idéen er jo ikke dårlig.

 3. Martin siger:

  Jeg har lige prøvet siden i Microsofts Windows Mobile 5.0 emulator, der spillede det ikke så godt. Det er selvfølgelig ikke designet til skærmstørrelsen, men det virkede også som om den havde nogle problemer med indtastning i felterne. Så der kommer nok ikke nogen anmeldelse på PocketFreak.dk lige med det samme.

 4. Thomas siger:

  Fedt at du lige har fået bakset noget lækkert websudoku sammen. Jeg vil straks videresende linket til de afhængige i min omgangskreds.

  Thomas Bruselius

 5. Martin siger:

  Nu er det snart en måned siden jeg åbnede siden. Men der er kun 20-30 hits på siden om dagen. Der må være mange flere som er afhængige af sudokuer. Jeg har spekulet meget over hvordan man få reklameret for den, men jeg er ikke rigtig kommet frem til noget. Er der nogen der har en god idé?

 6. Martin siger:

  Jeg har nu flyttet sudoku-spillet over på sit eget internet-domæne. Det så det også ud til, at det var før, men der blev der bare viderestillet til en undermappe på stevnhoved.dk

  Det største problem ved at det ikke lå på sit eget domæne, var at søgemaskinerne ikke indekserede siden ordentligt. Det må jeg se om de så vil gøre nu.

  Jeg har stadig en del idéer til ændringer af spillet, men jeg ved ikke om jeg får tid til at lave det. Bl.a. ville jeg gerne kigge lidt nå niveauerne og lave en “dagens sudoku”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *