5 fede gratis spil

Om spillene er fede eller ej, må man nok selv afgøre. Men jeg har her samlet 5 gratis spil som jeg synes har en rigtig god underholdningsværdi. Og fik jeg sagt at de var gratis?

Så keder du dig en aften, eller mangler du lidt underholdning til børnene, så prøv disse 5 spil…

SuperTux screenshotSuperTux [download]

Er du til platformspil er SuperTux lige sagen. Det minder forfærdeligt meget om Super Mario, men det gør skam ikke meget. Man tænker sig tilbage til de “gamle dage” med Giana Sisters på C64’eren.

LBReakout2 screenshotLBReakout2 [download]

Tilbage i de lige så “gade gamle” dage var der et spil der hed Arkanoid. LBreakout2 er en klon af dette. Konceptet er at man med et bat skal slå alle murstenene ned uden at miste bolden. Det har jeg brugt rigtig mange timer på; både som Arkanoid og som LBReakout2.

SpaceInvaders screenshotSpace Invaders OpenGL [download]

Som barn have jeg en Commodore 64; og inden jeg fik mig en diskettestation til den, måtte alle spil hentes fra og gemmes på kassettebånd. Men ventetiden mens et spil blev indlæst kunne være lang, så på flere bånd kunne man spille små simple spil mens det rigtige spil blev indlæst. Det er min første oplevelse med Space Invaders. Kender du det ikke så må du straks komme i gang. Dette er en fin 3D udgave at klassikeren.

Gene Rally screenshotGene Rally [download]

Jeg har altid været glad for bilspil. Men helt de simple hvor man ser det hele oppe fra. SuperCars til Amiga 500 var et hit. Men Gene Rally er også et udemærket eksempel på et sjovt bil spil. Spil mod dine venner eller mod computeren.

Gravytris screenshotGravytris [download]

Når man snakker om klassikere kan man vist ikke undgå Tetris. Det klassiske spil, hvor man skal få brikker til at passe sammen. Her er en 3D udgave; og med en lille tvist. Her har brikkerne forskellige farver; hvorman også får point hvis farverne passer sammen.

___

Har du prøvet nogle af disse spil, og hvad synes du om dem? Kender du andre gratis spil der burde have været med på listen? Så sig til; det er det kommentar-feltet er der for :-)

You may also like...

7 Responses

 1. Martin siger:

  Hvis man vil gå jagt efter flere gratis spil, er der på wikipedia samlet nogle lister, der gør jagten lidt lettere:

  List of freeware games
  List of open source games
  List of free first-person shooters
  List of commercial games released as freeware

 2. Carsten siger:

  Fedt.

  Carsten Nielsen

 3. Amanda siger:

  Hvordan downloader man de spil, du har på siden? :I

 4. Martin siger:

  Hej Amanda,

  Man klikker bare på “download” ud for navnet på spillet, her på siden, så kommer man til spillets download-side. Her er det så lidt forskelligt hvad man skal klikke videre på. Hvis det f.eks. er SuperTux du vil hente ned, skal du vælge “stable package” og derefter linket under “Windows Installer”. Hemmeligheden er at læse hvad de skriver på siden, og så gå efter noget med Windows (hvis det altså er en Windows-pc man har).

 5. Amanda siger:

  Kan man ikke få dem ned på sin mobil?

 6. Martin siger:

  Nej. Det er ikke spil til mobiltelefoner.

 1. 3. januar 2007

  5 fede gratis spil Om spillene er fede eller ej, må man nok selv afgøre. Men jeg har her samlet 5 gratis spil som jeg synes har en rigtig god underholdningsværdi. Og fik jeg sagt at de var gratis? Så keder du dig en aften, eller mangler du lidt … read more… 1 person has tagged this page with tags: supertux. Tag this You’ve tagged this: Add Tags to save to your tagged pages […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *