Hacker puslespillet

Hacker loginEn af min kollegaer sendte mig for et par dage siden et link til Hacker puslespillet. Det er et logisk spil, hvor man skal igennem 23 niveauer. På hvert niveau får man et ord (eller andet) der symboliserer tallet for det aktuelle niveau. For at komme videre skal man gætte det ord, der ud fra samme logik passer på tallet for næste niveau.

Find hacker-legen her: http://kattler.dk/hacker/1.html

Jeg har (med lidt hjælp) kæmpet mig igennem alle niveauer, så prøv om du også kan.

You may also like...

8 Responses

 1. Amanda siger:

  Vil du ikke hjælpe mig med svarene; kan ikke finde ud af det. :b :d

 2. Martin siger:

  Nej, det vil vist være for let, og samtidigt lidt unfair for dem der har lavet spillet, hvis jeg bare skrev løsningerne her. Men hvis du er gået i stå på et bestemt niveau, kan jeg eller en anden måske hjælpe med et hint.

 3. Melissa siger:

  Hej hej…
  Jeg fik hacket mig frem til der hvor der kommer et spar-10 kort frem. Hvad skal man derefter?
  Jeg tænker og tænker, men kommer ingen vegne!!!

 4. Nicoline siger:

  Hej.. jeg sidder fast i lvl 18.. kan i/du give mig en hint? =D

 5. Martin siger:

  Level 18 er vist noget med det periodiske system…

 6. Martin siger:

  Der er kommet et par niveauer siden jeg sidst var inde på siden. Nu hænger jeg lidt ved level 24.

 7. linda siger:

  hej.. er fuldstændig lost på lvl. 23. kan du give et hint? (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *