En ny sporty mobil

Nokia 5500 SportJeg har længe været træt af min gamle Nokia-telefon. Jeg ville have en ny smart én. En med kamera, så jeg måske kunne tage lidt flere billeder her til bloggen. Så i onsdags fik jeg endelig købt mig en ny mobil.

Det endte med at blive en Nokia 5500 Sport. Jeg havde først overvejet en Nokia 5300 ExpressMusic, men da jeg kikkede på den i butikken syntes jeg den så alt for discount-agtig ud. Derfor faldt valget på 5500’er. Her var alle de samme funktioner, et bedre kamera, et sports/trænings-programmodul, og man slap for at klappe tastaturet end og ud. Det eneste jeg kan se mangler som var med i 5300’eren – er et minijack-stik til høretelefoner. På 5300’eren skal man bruge et medfølgende kabel, der også virker som antenne for den indbyggede FM-radio.

5500’eren hedder “Sport” til efternavn fordi der er et træningsmodul med hvor telefonen kan virke som skridttæller. Om det er noget der sælger telefoner ved jeg ikke, men der ikke på grund af det jeg købte den. Jeg faldt for den robuste kvalitet til forskel fra de andre modeller, og så at man slap for klip-klap, klip-klap, klip-klap.

Operativsystemet på telefonen er Symbian OS v9.1 S60 3rd Edition.
Så nu er det bare at gå på jagt efter spændende software til den – men det vil jeg skive mere om senere.

Du kan læse en udemærket anmeldelse af telefonens funktioner her.

Opdatering: Læs også Gratis software til Nokia 5500 og To flotte temaer til Nokia 5500.

You may also like...

4 Responses

 1. Jan siger:

  Hej Martin

  Meget interessant hjemmeside, godt gået

  Nå men det var Nokia 5500 det handler om.
  Jeg går selv og overvejer denne model, men har også kig på Nokia N73.
  Hvad var grunden til at du valgte 5500?

  Hilsen
  Jan Møller Jensen

 2. Martin siger:

  Hej Jan,

  Som jeg har nævnt i indlæget, havde jeg først kik på 5300’eren. Men da jeg i forretningen stod med de forskellige modeller i hånden, kunne man mærke kvalitetsforskellen. Så jeg endte med at betale lidt mere for en model, der føltes som om den kunne overleve, hvis man skulle komme til at tabe den på gulvet.

 3. Christian siger:

  Nokia 5500 er en lækker telefon, men jeg mangler dog:

  Blinkende lys ved mistet opkald / ny sms .
  Større billede på kontakt person ved kald.
  Større ur på skærm i screensaver.

  Er det noget der kan klares via ny software / 3. parts programmer (som f.eks. autolock)

 4. Martin siger:

  Da jeg ikke længere har denne telefon, lukker jeg for kommentarer. Jeg herviser til Nokias egen webside.