Kokosnødder med fuglefrø

Selv om vejrudsigten siger at frosten forsvinder efter weekenden skal fuglene i haven da alligevel have noget godt at spise.

Derfor har jeg selv lavet lidt guf til dem.

Jeg savede en kokosnød over, spiste al kokosen (mums!) og borede hul til en snor i dem. Så smeltede jeg en pakke palmin og blandede fuglefrø i. Da blandingen langt om længe var stivnet (med lidt hjælp fra køleskabet) blev kokosnødderne fyldt ud og hængt op i haven. Jeg håber fulene kan lide det for der er meget mere af blandingen tilbage.

Fuglefrø fås i meget store poser To halve kokosnødder med snor i Fuglefrø og palmin

You may also like...

1 Response

  1. Deborah siger:

    Hejsa

    Det kan du være sikker på de kan :-) Da jeg havde mit hus, lavede jeg også sådan nogen kugler til dem, og de elskede det! Bare vent, de æder dig ud af dit/jeres nye hus ;-)

    Var egentlig herinde for at lure om plugins, men fandt ikke lige det jeg søgte, men vil helt sikkert komme igen, for der var meget spændende. Jeg er stadig nybegynder udi det her, så jeg lærer hele tiden. Kig forbi og god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *