To flotte temaer til Nokia 5500

Efter jeg har fået en Nokia 5500 Sport mobiltelefon har jeg været på jagt efter gratis software til den. Men jeg har også ledt efter lidt at pynte den med. Nemlig temaer!

Man kan få alle mulige temaer; med bl.a. Britney Spears, The Matrix, og sågar nogle der lidt får telefonen til at ligne Windows XP/Vista. Men jeg vil gerne have noget der er stilrent uden dominerende baggrundsbilleder. Derfor har jeg fundet frem til disse to rigtig flotte og simple temaer:

S60 Theme – White [download]

S60 White - forside S60 White - Menu gitter S60 White - Menu liste

Only Black V3by Babi [download]

Only Black - Forside Only Black - Menu gitter Only Black - Menu liste

Hvilket tema bruger du på din Nokia 5500 ?

You may also like...

27 Responses

 1. Beate siger:

  Akkurat hva jeg var på jakt etter! Stilrent, enkelt tema. Men hvordan laster jeg det ned til mobilen min?
  Takknemlig for svar!

 2. Martin siger:

  Programmer og temaer overføres til telefonen med programmet PC Suite fra Nokia. I dette program er der en funktionen til at installere programmer på telefonen. Man skal selvfølgelig tilslutte telefonen via datakabel, Bluetooth eller infrarød.

  Mvh. Martin

 3. Beate siger:

  Det fungerte helt fint. Nå er jeg langt mer fornøyd med min 5500. Mange takk for hjelpen.

  Vennlig hilsen
  Beate

 4. Ronnie siger:

  Har langt filen med temaet ned på min mobil, men kan ikke finde filen på mobilen (har gjort det med USB kabel). I hvilken mappe skal man lægge det?

  Skriv til mail eller ej. Er bare ivrig efter at få det til at virke.

  Ronnie Mandal

 5. Martin siger:

  Hej Ronnie,

  Jeg skal ikke kunne afvise, at du kan installerer det via programstyring på telefonen. Men det software jeg selv har installeret på min telefon, herunder temaer, har jeg installeret via PC Suite. Når man har PC-suite på sin computer, kan man endda dobbeltklikke på filen, for at installere den.

  Når det er installeret, kan du selvfølgelig finde temaet under Temaer.

 6. Amanda siger:

  Har du øhm flere sider med gratis temaer til øh nokia 5500? Heh.

 7. Martin siger:

  Jeg har ikke nogen specielle sider med temaer, men en hurtig Google-søgning fandt i hvert fald dem her :

  http://www.4urmobilephone.com/themes/nokia-5500-themes.html
  http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5500-themes/1/
  http://www.babinokia.com/

  … og følgende program til at designe og redigere temaer i (har dog ikke prøvet det):

  http://series-60-theme-studio.en.softonic.com/ie/35013

 8. Josh siger:

  De er flotte, men de er ikke helt okay; men ellers tak for dem!

 9. Amanda siger:

  Hej …
  Hmm .. hvordan sletter man de temaer man har lagt ind?

 10. Martin siger:

  Hej Amanda,

  Man sletter sine temaer (og andre programmer) fra Programstyring i Værktøjer-menuen.

 11. Amanda siger:

  Jamen der er de ikke …
  Jeg kan ikke finde dem på min mobil så jeg kan slette dem …
  Årh hvorfor ??

 12. Martin siger:

  Alle de temaer jeg har prøvet at installerer har ligget i Programstyring. Hvis de ikke ligger der, ved jeg ikke hvor de skulle være. Men skulle næsten tro at de slet ikke var installeret.

  De to jeg har vist ovenfor hedder i Programstyring henholdsvis “S60” og “only_black_V3_by_babi”.

 13. Amanda siger:

  Har du nogle tema-sider hvor du kan få temaer med Gucci, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, og sådan noget ?

 14. Martin siger:

  Amanda: Nej, det har jeg desværre ikke!
  Prøv at søge på Google.

 15. Amanda siger:

  Hvad skal jeg for eksempel søge på? (:

 16. Cali siger:

  Fandt lige denne her : – Der er en røvfuld themes til 5500’eren :-)
  /Cali

 17. Carsten siger:

  Hej Martin
  Jeg har kigget på dine temaer, og jeg vil godt have dem ned på mobilen, men jeg kan ikke finde en software der kan køre med Vista. Kan du hjælpe?

 18. Martin siger:

  Hej Carsten.

  Ifølge Nokias side, hvor man kan downloade PC Suite, understøtter den Vista.
  http://www.nokia.dk/support/software/download.php

  Operativsystem:
  Windows 2000 (SP4)
  Windows XP (Professional eller Home Edition) (SP1 eller SP2)
  Windows XP Professional x64 edition
  Windows Vista x32 and x64 editions

 19. Carsten siger:

  Tak for hjælpen. Det virkede :p
  / Carsten

 20. Kristoffer siger:

  Hej Martin .
  Jeg har godt kunnet installere det der s60 white på min 5500, men når jeg prøver med det inde fra det babinokia, så siger den når jeg sagt ja til at installere det, at certifikatet er udløbet. Hvad mener den med det?

  /Kristoffer B

 21. Johan siger:

  Er der nogen der kender koden til at unblocke en TDC sim lock på en 5500 Sport?

 22. Martin siger:

  @Kristoffer

  Når du får en advarsel omkring certifikatet er det kun et spørgsmål om tillid. Certifikatet brugeres til at bekræfte at softwaren kommer fra den der er angivet som forfatter. Ligesom når man elektronisk signerer en mail. Hvis certifikatet mangler eller der er fejl ved det, får man en advarsel, så man selv må vurdere om man har tillid til software.

  @Johan

  Jeg kender desværre ikke noget til unlocking. Prøv at søge på Google.

 23. Jesper siger:

  Hey.. Det er en god samling du er ved at ha dig her at ting og sager til 5500… Men der er nu én ting der mangler.. Jeg har lige købt mig en 5500 og jeg er noget skuffet over de ringetoner der er tilgængelige på den. Der er kun Larm at vælge imellem. Kender du nogle sider hvor det er muligt at få en helt almindelig ringetone uden det er musik eller anden skrammel? – den skal bare ringe som en telefon nu gør..

  Mvh

  Jesper

 24. Martin siger:

  Hej Jesper.

  Jeg bruger ringetonen “Tinker.aac” – den synes jeg lyder som en ganske almindelig telefon der ringer. Men ellers kan du jo bare gå på jagt efter aac-, mid-, og mp3-filer på nettet. Der er desværre ikke nogen specielle sider jeg kan anbefale.

 25. Danny siger:

  Hej Marten

  Jeg er ikke helt med når du siger at det er advarsel omkring certifikatet er det kun et spørgsmål om tillid. Og at certifikatet brugeres til at bekræfte at softwaren kommer fra den der er angivet som forfatter.
  Når downloader et tema står det at certifikatet er udløbet.
  Jeg har ikke mulighed at bekrafte noget! Hvad kan jeg gøre ? ?

 26. Torben siger:

  Hejsa

  Kan man slette opstartsfilen – eks. at der står TDC i displayet når telefonen opstartes?

 27. Martin siger:

  Da jeg ikke længere har denne telefon, lukker jeg for kommentarer. Jeg herviser til Nokias egen webside.