Nyt gratis software hver dag

Giveaway of the Day

Jeg er stødt på ovenstående webside – Giveaway of the Day. Her bliver der hver dag lagt et nyt stykke kommercielt software (shareware) til download. Det er der også mange andre sider der gør. Men modsat andre software-sider, hvor man kan hente prøve-versioner af programmer, er det her den fulde version man kan hente.

Tricket er at man skal hente det ned, installere og aktivere det inden for 24 timer efter at det er lagt på siden. Man kan så senere ikke geninstallere programmet, eller installere det på en anden maskine. Men er man til den tid blevet rigtig glad for programmet, kan man nok godt undlære de $20-$50, som programmerne typisk koster.

Det skal lige siges at programmerne (eller dvs. den gratis licens) ikke må anvendes kommercielt. Desuden har man selvfølgelig heller ikke ret til support og opgraderinger.

Jeg synes det er en rigtig spændende side, som jeg selv vil holde et vågent øje med. Jeg har allerede tilmeldt mig deres RSS-feed.

Siden findes også i en speciel version med spil, Game Giveaway of the Day. Der bliver lagt et nyt program og et nyt spil til download hver dag kl. 9:00 – dansk tid!

You may also like...

3 Responses

 1. Christian siger:

  Klasse!… Tak for linket :-)

 2. Jane Larsen siger:

  Hejsa

  Tak for linket.
  Jeg kan ikke se du tjenere nogle penge på din blog
  Prøv at kikke ind på min og klikke på “get paid to review my blog”

  jane

 3. Martin siger:

  Hej Jane.

  Det er helt med vilje at jeg ikke har reklamer her på siden.
  Jeg synes ikke det passer så godt til en personlig blog.

  Jeg har reklamer på et par andre sider, jeg har kørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *