Igang med Vista

I lørdags fik jeg endelig taget mig sammen til at få installeret Microsoft Vista på min computer. For et par uger siden var jeg på Vista-kursus, og det er da også meningen at jeg skal tage en certificering i Vista.

Efter flere forsøg droppede jeg at få opgraderingen til at virke – jeg endte med en blå fejl-skærm der fortalte om en alvorlig hardware/driver-konflikt. Jeg vil nok mere give mit skod-bundkort skylden end Vista. Men jeg ryddede disken og foretog en ren installation uden problemer.

WEI: 1,0Det vil være synd at sige, at min computer er top-tunet til at  køre Vista. Det går ret langsomt, og jeg får da også kun værdien 1,0 i Windows Experience Index’et (WEI). WEI er Microsofts nye indeks, for at beskrive hvor god en computer man har.

Du kan se min WEI-rapport her: Windows Experience Index: 1,0

Jeg vil jo også gerne prøve Aero og 3DFlip af – det er jo det eneste Vista er blevet markedsført på i Microsofts Wow-kampagne. Derfor må jeg hellere gå på jagt efter et bedre grafikkort og noget mere RAM. Måske kan jeg finde noget på QXL

Er du kommet igang med Vista?

You may also like...

2 Responses

 1. Martin siger:

  Én af mine kollegaer, Allan Lind Jørgensen, er i hvert fald kommet godt igang med Vista. Jeg kan anbefale et besøg på hans Vista-blog: http://vistadk.blogspot.com

 2. Morten siger:

  Fik en Vista beta-version, der var så elendig, at jeg ikke magtede det. Har indtil videre kun hørt Vista dårligt omtalt.

  Som du selv nævner er det som om, at MS kun har markedsført Vista på WOW-effekt og eye-candy. Nu er Windows ved at nå Mac OS X-standarder, men både Vista og Mac OS X er jo totalt tandløst hvad angår visuelt lir, når man sammenligner med Linux – se evt. her, hvad Beryl kan.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZD7QraljRfM

  Held og lykke med Vista. (Du får brug for det.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *