Hvad skal kommunen hedde?

I dag er den vejledende folkeafstemning, for hvad Frederiksværk-Hundested Kommune skal hedde, startet. Afstemningen strækker sig over otte dage, og det er muligt at stemme elektronisk. Jeg har ikke stemt endnu, men glæder mig til at prøve det elektroniske nærdemokrati.

Tilgengæld synes jeg, det er lidt pjattet, at byrådet ikke selv kan finde ud af hvad kommunen skal hedde. Personligt er jeg selv ligeglad – så derfor starter jeg også min egen vejledende afstemning her på siden.

Jeg har selvfølgelig på bedste numorologisk vis udset mig det navn, jeg synes ligger bedst på tungen. Men det vil jeg ikke afsløre her. Jeg vil kun opfordre til, at sætte et kryds nedenfor.

Resultatet af webafstemningen om det nye kommunenavn

Opdatering: Afstemningen er blevet erstattet af resultatoversigt.

You may also like...

5 Responses

 1. Jan siger:

  Arresødal.

  Jan Hoff

 2. Martin siger:

  Så har jeg stemt på Arresødal.

  Man kan se på afstemnings-websiden at stemmeprocenten pr. i dag kl. 15 er på 38,6% – ikke ret højt når afstemningen slutter i morgen kl. 10. Om det skyldes at folk synes, det er ligegyldigt med en afstemning om kommunenavnet, ved jeg ikke. Men det er i hvert fald ikke det indtryk man får når man ser læserbrevene i lokalavisen.

  Man regner med at resultatet vil være tilgængeligt på kommunens webside fra i morgen kl. 19.

  Og lige en sidekommentar: Lidt skørt at man ikke kunne bruge sin Digitale signatur til at stemme med.

 3. Ib siger:

  Jeg synes der mangler den mere humoristiske tilgang. Derfor anbefaler jeg: Hundeværksted.

  Ib Söderblom

 4. Martin siger:

  Navnet blev Halsnæs. Det er blevet offentliggjot på kommunens webside:

  25.278 borgerne i Frederiksværk-Hundested Kommune har kunnet stemme på, hvad kommunen skal hedde fra den 1. januar 2008. Det er første gang, at en elektronisk afstemning gennemføres for alle borgere i en kommune. Stemmeret til unge over 15 år. Godt 14.500 borgere stemte. Heraf 42 pct. digitalt. Valget faldt med 61 pct. på Halsnæs Kommune. Læs mere >>

 1. 2. maj 2007

  […] Stevnhoved.dk – En vejledende folkeafstemning om hvad Frederiksværk-Hundested Kommune skal hedde, startede i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *