God service skal også omtales

Med internettets udbredelse er det blevet let for alle at brokke sig om dit eller dat. For ikke at snakke om at starte underskriftindsamlinger til fordel for dit og dat.

Forleden stødte jeg igen på endnu en “køb aldrig noget hos …”-webside. Åh gud! Selvfølgelig har jeg da også min egen lille liste over butikker, jeg aldrig igen sætter mine (virtuelle?) sko i. Men hvorfor altid brokke sig? Hvorfor ikke i stedet anbefale de gode butikker?

Og det er så, hvad jeg har tænkt mig at gøre!

Antennelageret

I dag vil jeg varmt anbefale ANTENNELAGERET.

Vi har TDC Kabel-TV hos os, men signalet har ikke været alt for godt. Især efter at vi opgraderede til fuld-pakke, var der sne på en god del af kanalerne. Derfor måtte der ske noget. Jeg var overbevist om det at var vores egne installationer der var dårlige, hvilket det også viste sig at være.

Vores gamle antenneudstyrPå Antennelagerets webside opfordrer de til, at man ringer eller skriver til dem, for kyndig vejledning. Derfor sendte jeg dem et billede af vores daværende antenneudstyr på vores loftrum, samt en tegning over kabeltrækningen og antennedåserne i huset. Efter en længere venlig e-mail korspondance fik vi konstateret hvilke ting der skulle skiftes – og selvfølgelig hvad jeg skulle købe.

Jeg var dog ikke så vild med at købe en masse dyre dimser, som jeg kun kendte minimalt til, over internettet. Derfor tog jeg forbi deres butik i Brønshøj på vej hjem fra arbejde. Her snakkede jeg videre med en venlig ekspedient, der konstaterede at løsningen, jeg var blevet foreslået pr. e-mail, var den helt rigtige for os. Efter mindst en halv time havde jeg fået alle de nye “dimser”, og fået en god vejledning i hvordan jeg skulle installere dem.

Vores nye antenneudstyrNu er det hele så udskiftet oppe på vores loftrum, og jeg kan læne mig tilbage i sofaen og nyde et godt TV-signal.

Så hvis du har knas på TV-signalet, vil jeg varmt anbefale dig at kontakte Antennelageret.

Så god og kompetent service skal man lede længe efter!

You may also like...

3 Responses

 1. Hans Lauesen siger:

  Jeg har også købt antenneforstærker og fordelere i Antennelageret for at etablere antennestik i 6 rum. Jeg kan se, at forstærkeren og push-on filteret minder om Martins – og det hele virker perfekt. Man får rigtig god vejledning i den butik – og de er meget troværdige. Kan absolut anbefales.
  /Hans Lauesen

 2. bendt knudsen siger:

  Jeg havde også kun alt godt at sige om dem men på det sidste er skuffet over dem
  jeg skulle købe 12 m antennekabel og sagde mit kundenr men ak det var skam ingen rabat
  på for så lille et køb fik jeg at vide så jeg måtte bløde 150kr
  jeg kunne have fået det hos http://www.av-cables.dk/antennekabel-i-maal/ for 60kr så nu er den den vej jeg handler fra nu samt de af mine venner som jeg hjælper med deres anlæg
  mvh
  bendt

 1. 20. september 2007

  […] nogen tid siden mindede min ven Martin Stevnhoved på sin blog om at man også skal huske at rose, når andre mennesker er gode til noget. Det […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *