Skildpadde-lagkage, mums…

Nu er det ved at være et par uger siden jeg fyldte år. Det betød lagkage-tid, og I skal da ikke snydes for et par billeder af Skildpadde-lagkagen. Er der nogen der selv har lyst til at lave en ligende – så findes opskriften her.

Hjemmelavet skildpadde-lagkage Skildpadde-lagkage på bordet

You may also like...

2 Responses

  1. Lotte siger:

    Er det almindelige skildpadder du har brugt til opskriften? Eller er det mini-skildpadder, der er brugt til den lækre lagkage. Hilsen Lotte.

  2. Martin siger:

    Hej Lotte,

    Jeg brugte almindelige kæmpe-skildpadder til cremen, og mini-skildpadder som pynt på toppen. Jeg synes kagen blev lidt for chokolade-tung, så måske skulle man have lavet et lag med noget hindbær-mos, eller ligende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *