En dag uden Facebook

Jeg er på Facebook blevet inviteret til arrangementet THE DAY WITHOUT FACEBOOK. Det er nok mere en opfordring end et arrangement. Fredag d. 12. december ønsker gruppen at man skal boykotte Facebook, og holde sig fra at logge på.

Deres ønske er at sende et signal til dem der driver Facebook, om at de ikke er noget uden de mange brugere der stilleres deres tid og data tilrådighed. Gruppen mener nemlig, ligesom mange andre, at Facebook ikke tager ordentligt hånd om brugeres personlig data.

Jeg ved ikke om grunden til at den 12. december er valgt, skyldes at filen “The Day the Earth Stood Still” har premiere samme dag, men det er da et sjovt sammetræf. For mange daglige brugere af Facebook, vil en hel dag uden Facebook jo nok føles rigtig lang – nærmest som om tiden går langsommere, eller helt i stå.

Jeg har tænkt mig at holde mig væk fra Facebook nu på fredag. Ikke på grund af det signal som gruppen ønsker at sende. Men fordi det meget spændende at prøve at holde sig fra noget man synes måske tager lidt for meget af ens tid. Et andet forsøg man senere kan prøve er en dag (eller måske en uge) helt uden internet.

Synes du, at du bruger for meget tid på Facebook?
Har du tænkt dig også at boykotte Facebook den 12. december?

You may also like...

1 Response

  1. Martin siger:

    Hejsa. Jeg klarede mig fint uden Facebook i går. Men det var måske også for let på en julefrokost-dag.

    Der et kommet et spinoff event på Facebook, der vil gøre det samme fra 15/12 kl. 18 til 16/12 kl. 18. Det devaluerer lidt effekten at alle ikke gør det samme dag, men her er det en hverdag, så man bemærker det nok mere.

    http://www.facebook.com/event.php?eid=38408797106

    Så måske prøver jeg også at være med her. Jeg gør det jo for min egen skyld. Det er jo trist hvis man er afhængig af Facebook :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *