Musikquizzen – et vidensspil om musik

MusikquizzenJeg investerede forleden dag i et nyt selskabsspil. Det er Musikquizzen kendt fra DR P3. Jeg kan rigtig godt lide radioprogrammet, selv om jeg aldrig selv har ringet ind til det. Nu har man så mulighed for hjemme i stuen at teste sin viden i Musikquizzen spillet.

Spillet består af en masse spørgsmål i kategorierne: 1960’erne, 1970’erne, 1980’erne, 1990’erne, Grand prix, Nutidens idoler og Dansk rock. Det gælder ligesom i radioen om at svare rigtigt på ti spørgsmål. I spillet vælger man dog ikke kategori, men skal igennem dem alle.

Som i mange af den slags spil følger der en flot designet pointblok med i et meget begrænset antal. Man kan selvfølgelig kopiere siderne, men har man inden man fik tænkt så langt fået udfyldt alle sider, har jeg lavet en alternativ pointside, som man kan hente her fra siden og skrive ud: Alternativ pointblok til Musikquizzen.

You may also like...

2 Responses

 1. Betina siger:

  Hejsa

  Er der mulighed for at du kan sende mig spillereglerne. Jeg har mistet mine :)

  Mange hilsner fra Betina

 2. Lars siger:

  Hej Martin.
  Jeg har samme problem som Betina. Jeg har også mistet mine spilleregler. Kan du hjælpe mig også :-)
  På forhånd tak.
  Hilsen fra Lars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *