Jeg stemmer også blankt!

StemmeurneJeg ville egentligt nu have skrevet et indlæg om, hvorfor jeg på søndag vælger at stemme blankt til ændringen af tronfølgeloven. Men hvorfor gentage hvad andre allerede har sagt, når det nu er sagt så fint.

Mikael Lemberg, der er kommunalbestyrelsesmedlem i Hillerød, har på sin blog forklaret hvorfor han stemmer blankt; her står jeg også inde for alle punkterne.

Læs Mikaels forklaring her: http://lemberg.dk/?p=3082

En blank stemme kategoriseres som en ugyldig stemme, hvilket en stemme med særpræg også gør. Derfor overvejer jeg stadig, om jeg skal bruge min blanke stemme til at skrive et statement på stemmesedlen. Det kunne være noget i stil med “Giv os en gennemrevision af grundloven”, “Monarki har intet med ligestilling at gøre”, eller slet og ret “AFSKAF KONGEHUSET!”.

Hvad synes du? Har du gjort op med dig selv, hvad du vil stemme?

Og husk så at stemme på en socialdemokrat til Europaparlaments-valget. Jeg vil anbefale at stemme på Malou Lunderød. Det er også let at huske: Nummer 7 på listen, den 7. juni.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *