Sange der gør mig glad

Jeg faldt forleden tilfældigt over en liste med “25 sange, der gør dig i godt humør” under hashtagget #DepressionSucks. Jeg kom i den forbindelse til at tænke over hvordan min egen liste ville se ud.

Her er den så: 25 sange, der gør mig i godt humør. Det er en god blanding af genrer, og både danske og udenlandske. Det er ikke nødvendigvis de bedste sange, men de får mig alle til at trække på smilebåndet. Nogle fordi de er meget positive, nogle fordi de minder mig om opleveser jeg har haft, og andre bare fordi man ikke kan lade være med at nynne med.

Listen er bestemt ikke fuldendt, men kunsten var at begrænse sig til 25 stykker. Det kan også være at jeg efterfølgende kommer til at bytte nogle af sangene ud.

Sangene er listet i helt tilfældig rækkefølge.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *